KSA Frassati viert feest! Onze KSA blaast dit jaar maar liefst 90 kaarsjes uit. Daarnaast hebben onze lokalen een complete metamorfose ondergaan. Dit vieren we met een heus feestweekend, namelijk op 6 en 7 oktober.

Zaterdag 06/10 vanaf 19u

Op zaterdagavond 6 oktober organiseert de vzw van KSA Frassati een knusse kaas- en wijnavond. Voor slechts 16 geniet u van een aperitief, een rijkelijk gevuld kaasbuffet, gepaste wijnen en een gezellig muzikaal optreden van Basement achteraf. Geen fan van kaas? Geen paniek, we bieden als alternatief een verrassende vleesschotel aan! Voor slechts 8 kunnen de kinderen (onder 16 jaar) genieten van een lekker alternatief. We voorzien een braadworst met verse groentjes en een drankje naar keuze.

 

Zondag 07/10 vanaf 11U

Vandaag vindt de officiële inhuldiging plaats van onze nieuwe lokalen. 

11u

We starten met een receptie in het gezelschap van onze Burgemeester Renaat Landuyt en Jeugdschepen Franky Demon. 

12u

We voorzien 3 verschillende culturele eetstandjes. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

14u – 16u

We organiseren een activiteit doorheen het stadscentrum voor de hele familie. Hiermee vallen ook prijzen te winnen.

De hele dag blijft de bar open en ook na de activiteit kan nog uitgebreid nagepraat worden. Laat je dit weekend verrassen door tal van acts, randanimatie, een rondleiding doorheen de vernieuwde lokalen en nog veel meer.

Hoe inschrijven?

Iedereen is welkom op dit weekend! Nodig dus gerust nog vrienden en familie uit voor dit evenement. Enkel voor de kaasavond (zaterdag), de receptie (zondag) en de activiteit (zondag) werken we wel met een inschrijving.

 

Via deze link kan je inschrijven voor ons feetsweekend: https://goo.gl/forms/vFIpukJnzk9tBVt82

 

 

Tot dan!