We gaan op kamp!

Vorige week kregen we van de overheid groen licht om op kamp te gaan deze zomer. Onze eerste algemene kampbrief kan je vinden bij kampen. Wij hebben er alvast veel zin in!

Lees meer

GEEN ACTIVITEITEN TOT EINDE VAN HET SEMESTER

Beste ouders, leden en sympathisanten

We zitten nu al allemaal enkele weken in ons kot, en dat zal nog even zo moeten blijven. Dit betekent dat we dit semester geen activiteiten meer zullen organiseren. Deze waren gepland tot en met 16 mei, en daarna moet de leiding met de neus in de boeken vliegen. 

Wij vinden dit enorm jammer maar hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op onze kampen deze zomer! Het is natuurlijk afwachten wat mogelijk is in de huidige situatie, maar vanaf we verdere informatie krijgen, vernemen jullie dit ook van ons. 

Wij volgen alle adviezen graag op om de gezondheid en veiligheid van al onze leden en sympathisanten zoveel mogelijk te garanderen. De kernwaarde van een jeugdbeweging blijft dan ook om zorg te dragen voor elkaar!

Houd dus zeker jullie e-mailadres, de Facebook-pagina, ... in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Contacteer mij gerust via dit e-mailadres of onderstaand gsm-nummer indien er toch vragen/bezorgdheden/... zijn. 

Tot dan kijken we met het volledige leidersteam opnieuw uit naar onze volgende ontmoeting. Hopelijk wordt die niet meer te lang uitgesteld. 

Veel betreurde maar hoopvolle groetjes,

Lene, bondsleidster (0476 21 07 96)

Frassati's leidersteam

Lees meer

Sinterklaasactiviteit + Winterbar

Alle kabouters, pagadders en jongknapen (die dit jaar flink geweest zijn) worden zaterdag om 14u in de KSA verwacht om de Sint te verwelkomen! Vanaf 17u staat de Ouderraad ook klaar met een hapje en een drankje op onze gezellige winterbar.

Meer info vind je op het Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/417095095903886/undefined

Lees meer

Financiële actie 2019-2020

Beste ouders en sympathisanten, Zaterdag 19 oktober verkopen wij naar jaarlijkse traditie overheerlijke koekjes!                         

 

Lees meer

Startdag 2019

Ben je een stoere jongen of een cool meisje tussen de 6 en 16 jaar en ben je op zoek naar een goede portie actie, knotsgekke spelen en hopen plezier? Dan is KSA Frassati zeker iets voor jou! Op zaterdag 7 september gaat de nieuwe leidersploeg van KSA Frassati weer van start om er een geweldig werkjaar van te maken!

Lees meer

De laatste editie voor de zomervakantie!

Frassati Café opent voor een vierde keer zijn deuren op zaterdag 18 mei na de activiteiten. Op 18 mei hopen we dat het zonnetje schijnt en dat we in de buitenlucht kunnen genieten een drankje.

Lees meer

Vertraging activiteitenboekjes

Klik op lees meer en vind onze activiteiten

Lees meer

Brugge op z'n kop 20/10

Beste ouders van de jongknapen,

Lees meer

90 jaar KSA Frassati

KSA Frassati viert feest! Onze KSA blaast dit jaar maar liefst 90 kaarsjes uit. Daarnaast hebben onze lokalen een complete metamorfose ondergaan. Dit vieren we met een heus feestweekend, namelijk op 6 en 7 oktober.

Lees meer

Startdag in nieuwe lokalen

Zoals jullie weten zijn onze lokalen volledig verbouwd. Onze startdag (08/09) zal doorgaan in deze nieuwe lokalen, maar de plechtige inhuldiging zal gebeuren op ons 90-jarig bestaan die doorgaat op 06/10 en 07/10.

Lees meer

De verbouwingen gaan van start!

In aanwezigheid van Franky Demon brachten onze leden en leiders het laatste materiaal naar Sint-Leo Hemelsdaele secundair. Daar spreken we in het vervolg af tijdens de verbouwingen.

Lees meer

De verbouwingen

Zoals jullie waarschijnlijk weten starten wij in februari met de verbouwingen van onze lokalen. Wij willen jullie graag op de hoogte houden van dit project en daarom kan je onder 'info' > 'verbouwingen' de werken wat volgen met updates en foto's. Dit wordt ook gedeeld op onze Facebookpagina.

Lees meer

Wij verkopen koekjes!

Zoals elk jaar verkopen wij heerlijke koekjes voor onze financiële actie. Dit jaar gaat bij doos die verkocht wordt €1 naar onze verbouwingen.

Lees meer