Sinterklaasactiviteit + Winterbar

Alle kabouters, pagadders en jongknapen (die dit jaar flink geweest zijn) worden zaterdag om 14u in de KSA verwacht om de Sint te verwelkomen! Vanaf 17u staat de Ouderraad ook klaar met een hapje en een drankje op onze gezellige winterbar.

Meer info vind je op het Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/417095095903886/undefined

Lees meer

Financiële actie 2019-2020

Beste ouders en sympathisanten, Zaterdag 19 oktober verkopen wij naar jaarlijkse traditie overheerlijke koekjes!                         

 

Lees meer

Startdag 2019

Ben je een stoere jongen of een cool meisje tussen de 6 en 16 jaar en ben je op zoek naar een goede portie actie, knotsgekke spelen en hopen plezier? Dan is KSA Frassati zeker iets voor jou! Op zaterdag 7 september gaat de nieuwe leidersploeg van KSA Frassati weer van start om er een geweldig werkjaar van te maken!

Lees meer

De laatste editie voor de zomervakantie!

Frassati Café opent voor een vierde keer zijn deuren op zaterdag 18 mei na de activiteiten. Op 18 mei hopen we dat het zonnetje schijnt en dat we in de buitenlucht kunnen genieten een drankje.

Lees meer

Vertraging activiteitenboekjes

Klik op lees meer en vind onze activiteiten

Lees meer

Brugge op z'n kop 20/10

Beste ouders van de jongknapen,

Lees meer

90 jaar KSA Frassati

KSA Frassati viert feest! Onze KSA blaast dit jaar maar liefst 90 kaarsjes uit. Daarnaast hebben onze lokalen een complete metamorfose ondergaan. Dit vieren we met een heus feestweekend, namelijk op 6 en 7 oktober.

Lees meer

Startdag in nieuwe lokalen

Zoals jullie weten zijn onze lokalen volledig verbouwd. Onze startdag (08/09) zal doorgaan in deze nieuwe lokalen, maar de plechtige inhuldiging zal gebeuren op ons 90-jarig bestaan die doorgaat op 06/10 en 07/10.

Lees meer

De verbouwingen gaan van start!

In aanwezigheid van Franky Demon brachten onze leden en leiders het laatste materiaal naar Sint-Leo Hemelsdaele secundair. Daar spreken we in het vervolg af tijdens de verbouwingen.

Lees meer

De verbouwingen

Zoals jullie waarschijnlijk weten starten wij in februari met de verbouwingen van onze lokalen. Wij willen jullie graag op de hoogte houden van dit project en daarom kan je onder 'info' > 'verbouwingen' de werken wat volgen met updates en foto's. Dit wordt ook gedeeld op onze Facebookpagina.

Lees meer

Wij verkopen koekjes!

Zoals elk jaar verkopen wij heerlijke koekjes voor onze financiële actie. Dit jaar gaat bij doos die verkocht wordt €1 naar onze verbouwingen.

Lees meer