WINTERWEEKEND -12 (KAB, PAG, JKN)

Hieronder is de informatie over ons winterweekend alvast te vinden! Neem het goed door, maar lees ook zeker de brief die via mail verstuurd werd en werd meegegeven bij het rondbrengen van de boekjes. 

VERTREK

We spreken vrijdag 14 februari aan de voorkant van het station van Brugge af om 17u30. Van daaruit vertrekken we met de trein op weekend. 

TERUGKEER

Op zondag 16 februari kan zoon-/dochterlief opgehaald worden vanaf 11u30 in het heem. 

WAAR GAAN WE HEEN?

Dit jaar gaan we naar Merelbeke, een rustige regio dicht bij Gent. We verblijven in Ten Berg-De Stobbe in de Bergstraat nummer 16, 9820 Merelbeke. Neem gerust al een kijkje op de website van het heem om te ontdekken hoe het eruit ziet! 

HOE SCHRIJF IK MIJN ZOON/DOCHTER IN?

De prijs voor dit weekend bedraagt €40 . Gelieve niet contant te betalen maar via overschrijving. Het bedrag kunt u storten op rekeningnummer BE35 7755 6469 6837 met als mededeling: “Naam en voornaam van uw kind” + “Kabouter/Pagadder/Jongknaap” (weglaten wat niet past) + “winterweekend”

De deadline voor de betaling is voor 7 februari.

WINTERWEEKEND +12 (KN, JHN)

VERTREK

We spreken vrijdag 14 februari om 17u30 af aan de voorkant van het station van Brugge. Van daaruit vertrekken we met de trein naar ons heem. 

TERUGKEER

Op zondag 16 februari kan zoon-/dochterlief vanaf 12u opgehaald worden aan het heem. 

WAAR GAAN WE HEEN?

De knapen en jonghernieuwers vertoeven hun Valentijnsweekend dit jaar in Roeselare! We slapen in Het Rokken (A + B) in de Aardappelhoekstraat 129, 8800 Beveren, Roeselare. 

HOE SCHRIJF IK MIJN ZOON/DOCHTER IN?

De prijs voor het winterweekend bedraagt 40,00 euro. U kunt dit bedrag overschrijven naar onze rekening via het rekeningnummer BE35 7755 6469 6837 met de mededeling “naam + voornaam van uw kind + betreffende ban (knapen/jonghernieuwers) + winterweekend”.

Gelieve te betalen voor 7 februari.