3/07

De muren zijn geplakt. Nu laten drogen voor we het mogen gebruiken.

14/06

Het 2de verdiep staat klaar en de platen zijn geplaatst. Het nieuwe lokaal is bijna klaar voor gebruik.

5/05

Vandaag werden de kaders voor de nieuwe raden geplaatst.

03/04

De eerste opbouwwerken kunnen beginnen. Onze vloer is geëffend, daarna komt een frame voor het 2e verdiep op ons eerste verdiep en wordt ons dak heraangelegd. Daarna wordt ook nog onze vloer gegoten! :)

28/02

Het echte werk is begonnen. We beginnen met her heraanleggen en isoleren van ons dak. In deze koude winterdagen kon de sneeuw dus rechtstreeks in ons lokaal vallen aangezien het dak er letterlijk af is.

Al deze werkzaamheden zorgen ervoor dat onze lokalen eruit zien als een werf. Wij kunnen al niet meer wachten tot we onze nieuwe lokalen te zien krijgen op het einde van het jaar!

10/02

In aanwezigheid van Franky Demon brachten we ons laatste materiaal naar SLHD Secundair waar we in het 2de semester verzamelen voor de activiteiten. De verbouwingen kunnen van start gaan!

20/01

Ondertussen wordt ons legendarische KSA tuinhuisje ook gesloopt. Want ook hier zal na de verbouwingen geen plaats meer voor zijn. Onze lokalen worden namelijk wat breder.

Ondertussen hebben we ook al heel wat hout die we in het weekend van 27 - 28 januari allemaal zullen wegbrengen. Stap 1 van de voorbereidingen zit erop. Onze lokalen zijn bijna leeg.

30/12

Met dank aan de leiders die geen blok hebben, zijn we begonnen met de afbraak. Misschien herkennen jullie het pagadderlokaal? Onze kast is alvast uitgebroken.

Alle 'rommel' uit het pagadderlokaal is ook verzameld om nadien naar het containerpark te brengen. Het wordt een grote opkuis in onze lokalen!

Verbouwingen 2018

Beste ouders

 Zoals jullie waarschijnlijk al weten, staan er grote werkzaamheden gepland in onze lokalen. Na 5 drukke jaren om alles voor te bereiden, een vzw op te starten, subsidies en vergunningen te verkrijgen … kunnen we vanaf maart 2018 eindelijk starten met het verbouwen van ons Frassati-huis in de Venkelstraat 6!

Aangezien het dak er letterlijk afgaat, kunnen we tijdens de werken niet in onze lokalen blijven. Daarom gaan de activiteiten vanaf 17 februari doorgaan op Sint-Leo Hemelsdaele. Elke ban zal telkens om 14u afspreken op de speelplaats van de oude lagere school, ingang via de Carmersstraat. Daar kunt u uw zoon/dochter ook telkens ophalen om 17u. 

Uiteraard brengt ook de verhuis een grote organisatie met zich mee. Hiervoor zouden wij graag op jullie hulp rekenen. We zoeken ouders/sympathisanten die graag een handje komen helpen bij:

- het verzamelen en sorteren van ons materiaal

- de eerste afbraak- en opruimwerken

- bouwmateriaal wegvoeren

Dit tijdens de weekends op 20 en 21 januari en27 en 28 januari.

Via de volgende doodle kunt u uw naam doorgeven om op een of meerdere dagen met de leiders te helpen: https://doodle.com/poll/67nkgvm6qs8dgh65

Hierbij zoeken wij voor 27 en 28 januari een 5-tal ouders die een grote auto/camionette ter beschikking hebben om materiaal te helpen wegbrengen. Kunt u ons daarbij helpen? Gelieve dan een e-mail te sturen naar de bondsleiders.

Wij voorzien voor iedereen die komt helpen een persoonlijke verzekering en ev. een autoverzekering, gelieve daarom zeker op voorhand de doodle in te vullen.

Als dit alles in goede banen verloopt, kunnen we op 10 februari verhuizen van de Venkelstraat naar Sint-Leo Hemelsdaele. Hiervoor zullen we symbolisch de KSA-activiteit starten in de tuin van de KSA om dan in stoet naar de speelplaats van Sint-Leo Hemelsdaele te stappen. Iedereen die dit wenst, is daarbij uitgenodigd!

Bij vragen i.v.m. de verbouwingswerken kunt u steeds sturen naar het e-mailadres van de bondsleiders (bondsleidersksafrassati@gmail.com), verdere informatie zal u indien nodig ook via dit e-mailadres toegestuurd krijgen. Via onze Facebookpagina zult u de komende maanden ook de werken van iets dichterbij kunnen volgen.

Tot slot bedanken wij jullie alvast voor de steun!