Uitnodiging Spaghettisouper

Graag verwelkomen we jullie opnieuw op onze jaarlijkse spaghettisouper, een gezellige avond die uiteraard begint met een heerlijk bord spaghetti. 

Dit jaar vindt onze spaghettisouper plaats op zaterdag 21 maart. Naar traditie gaat deze gezellige avond door in Sint-Leo Hemelsdaele (ingang Elisabeth Zorghestraat). Er is parking voorzien op de speelplaats van de school, u kan dus gerust binnenrijden. 

Jullie zijn allen welkom vanaf 18u voor een aperitiefje, gevolgd door een lekkere spaghetti en een dessert. Gedurende de hele avond is er, zoals gewoonlijk, animatie en entertainment voorzien voor jong en oud. Sport en spel voor de kinderen, een bingo met aantrekkelijke prijzen voor de ouders, het is er allemaal!

De activiteit op zaterdag 21 maart duurt uitzonderlijk dan ook maar tot 16u voor alle bannen. Zo is er voldoende tijd om alles vlot te laten verlopen en om er uiteraard ook weer fantastisch uit te zien!  

Inschrijven

Inschrijven kan u op één van de volgende twee manieren doen (ten laatste tegen 12 maart): 
1. Het juiste en volledige bedrag overschrijven op rekeningnummer BE35 7755 6469 6837 met de vermelding: “spaghettisouper” + naam + aantal spaghetti (en/of vermelding van aantal vegetarisch) + aantal volwassenen en kinderen 
2. Een mailtje sturen naar bondsleiderksafrassati@gmail.com waarin u het aantal inschrijvingen doorgeeft (zelfde als hierboven) en dan kan u de avond zelf aan de kassa betalen.
Voor groepen vanaf 8 personen kunnen wij een tafel reserveren. U kunt dit gerust bij de vermelding of in de mail zetten.

U betaalt 12 euro per volwassene (gewone of vegetarische spaghetti)
U betaalt 10 euro per kind (≤ 18 jaar)

Vragen?

Nog vragen? Bel gerust één van de verantwoordelijken!
- Antoine (0472/ 31 25 18)
- Jade (0471/ 61 39 29) 
- Arthur (0493/ 73 17 37)


Wij willen jullie er graag weer bij, dus hopelijk tot dan! 
De leidersploeg